Yritysasiamies

VASEK

Vaasanseudun kehitys Oy VASEK on syksyllä 2003 toimintansa aloittanut, seitsemän kunnan omistama, seudullinen kehittämisyhtiö. Vaasa, Mustasaari, Maalahti, Laihia, Isokyrö, Korsnäs ja Vöyri ovat tiiviisti mukana vahvistamassa Vaasan seudun asemaa kilpailukykyisenä alueena.

VASEKin tehtävät ovat

  • seudullisen elinkeinoneuvonnan koordinointi ja toimialakohtaisten yrityspalvelujen tuottaminen,
  • seudulliset elinkeinoihin ja yrittämiseen liittyvät kehityshankkeet ja
  • seudun markkinointi.

Yhtiö toimii tiiviissä yhteistyössä kuntien, elinkeinoelämän sekä koulutuksen ja tutkimuksen kanssa ja kokoaa eri toimijoita yhteiseen keskusteluun ja toimintaan seudun kilpailukyvyn edistämiseksi.

VASEK koordinoi seudullisia yrityspalveluja Vaasan seudulla. Apua ja tukea yrityksen perustamiseen ja toiminnan alkutaipaleelle saa VASEKista ja sen osana toimivasta Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startiasta. Luottamuksellinen ja asiantunteva palvelu antaa eväät oman liiketoiminnan perustamiseen ja sen jatkokehittämiseen.

Varaa aika Startiaan puhelinnumerosta. 06 317 76 00.

Suunnitellessasi yrityksesi toiminnan kehittämistä, omistajan- tai sukupolvenvaihdosta tai jos haluat tietoa yrityksen kansainvälistymisestä, ota yhteyttä VASEKin yritysneuvojiin. He kertovat mahdollisuuksistasi kehittää yritystoimintaasi ja auttavat kaikissa kysymyksissäsi maksuttomasti ja luottamuksella. Voit ottaa yhteyttä oman kuntasi yrittäjistä vastaavaan yritysasiamieheen tai ottaa yhteyttä siihen yritysasiamieheen, jonka erityisosaaminen parhaiten vastaa tarpeitasi.

Korsnäsin kunnan vastuuhenkilö on yrityspalvelujohtaja

Kjell Nydahl, Företagsombudsman
kjell.nydahl(at)vasek.fi | Puh. 050 3682 686

Yhteystiedot ja toimialakohtaiset henkilöstön vahvuusalueet löytyvät VASEKin verkkosivuilta

Kotisivu – http://www.vasek.fi

VASEK on mukana tukemassa myös yrityskummitoimintaa Vaasan seudulla. Yrityskummi on yrittäjän luottohenkilö, joka tukee, sparraa, valmentaa, avaa ovia ja esittää ratkaisuja yrittäjän ongelmiin ulkopuolisen silmin. Yrityskummitoiminta on yrittäjyyden ja elinkeinotoiminnan tukemista ja edistämistä. Yrityskummit toimivat luottamuksellisesti, maksuttomasti ja yhteistyöhakuisesti. Yhteydenotot yrityskummitoimintaan Vaasan seudulla ja lisätietoja toiminnasta

Kotisivu – http://www.vasek.fi/mentorsverksamhet-i-vasaregionen

Yritysrekisteri

Vaasan seudun yritysrekisteristä löydät seudun kuntien alueella toimivien lähes 7 000 yrityksen tiedot. Ilmoita oman yrityksesi tiedot maksuttomaan rekisteriin tai tarkista, että yrityksesi tiedot ovat rekisterissä ajan tasalla.

https://www.vasek.fi/yrityspalvelut/toimiva-yritys/vaasan-seudun-yritysrekisteri/