Nähtävyydet

Slider: images not found

Korsnäsin kirkonkylä

Korsnäsin kirkonkylässä on kotiseutumuseo, pappilamuseo sekä komea kirkko, vuonna 1831 rakennettu valoisa ja kaunis ristikirkko.

Ks. kaikki Korsnäsin kirkonkylän nähtävyydet

Harrström

Harrström on pieni merenläheinen kylä, jossa on suuri luonnonsatama, uimaranta, päiväkoti, pankki, bensa-asema sekä kaunis kulttuuri- ja luonnonmaisema.

Ks. kaikki Harrströmin nähtävyydet

Moikipää

Moikipää on kunnan pohjoisin kylä, entinen kalastajakylä. Pysähdy viihtyisälle uimarannalle tai koululla sijaitsevalle siniselle Muumitalolle.

Ks. kaikki Moikipään nähtävyydet

Korsbäck

Korsbäck on pieni kylä, jossa järjestetään kesäisin viihtyisät käsityöpäivät, jolloin jokainen voi kokeilla päreiden naulaamista, heinänkorjuuta sekä lavatanssia.

Bjurbäck

Korsbäckin ja Taklaxin välissä sijaitseva Bjurbäck on kasvava kylä, jossa järjestetään paljon toimintaa uuden kylätalon ympärillä. Taklaxiin johtavan tien varrella on runsaasti niittylatoja, jotka muistuttavat menneiden aikojen elinkeinoista.

Taklax

Taklaxissa on vahva revyyperinne, joka piristää talvisin. Metsissä on mielenkiintoisia muinaisjäännöksiä. Idempänä on kaunis Hinjärvi, ruotsinkielisen Pohjanmaan suurin järvi.