Korsnäs on turvallinen asuinkunta kaikenikäisille. Korsnäsissä on hyvin järjestetty päivähoito, koulutoimi ja vanhustenhuolto. Korsnäsin kunta tarjoaa hyviä peruspalveluja ja viihtyisää asuinympäristöä. Kunnassa on käytettävissä sosiaalipalveluja ja ihmisten välillä valitsee vahva solidariteetti. Kunnassa on vahvat sosiaaliset verkostot, jotka tuovat turvallisuutta ja pitkää elinikää. Puhdas luonto ja ainutlaatuinen saaristo ovat kunnan vahvuus.

Korsnäsin kunta mainitaan usein kuntana, jossa on paljon yrityksiä. Tällä hetkellä kunnassa on n. 360 aktiivista yritystä: turkistarhaajia, maanviljelijöitä ja vihannesviljelijöitä sekä useita palvelu- ja tuotantoyrityksiä. Lähes 50 prosenttia työikäisestä väestöstä luo tai on siten luonut oman työpaikkansa.

Kuulutus: Ilmoitus Länsirannikon valvontalautakunnan pöytäkirjasta kokouksesta 29.11.2023

Länsirannikon valvontalautakunnan kokouspöytäkirja 29.11.2023 julkaistaan yleisesti nähtäville torstaina 7.12.2023 Mustasaaren kunnan verkkosivuille. Pöytäkirjan pääset lukemaan tämän linkin kautta.

Kuulutus: Kunnanvaltuuston kokouspöytäkirja 13.11.2023

Pöytäkirja kunnanvaltuuston kokouksesta 13.11.2023 on nyt julkaistu kunnan kotisivuilla esityslistat ja pöytäkirjat-otsikon alta. Pöytäkirjan pääset lukemaan myös tämän linkin kautta.

Kuulutus: Tavastlandin asemakaava, kaavaehdotus esillä 14.11-15.12.2023

Kuulutus: TAVASTLANDIN ASEMAKAAVA, KAAVAEHDOTUS   Kunnanhallitus ilmoittaa, että Tavastlandin kaavaehdotus esitellään julkisesti Korsnäsin kunnantalolla ja kunnan verkkosivuilla 14.11.2023-15.12.2023 välisenä aikana. Kiinnostuneilla on mahdollisuus kommentoida suunnitelmaa Korsnäsin kunnalle, Silverbergintie 21, 66200 Korsnäs, viimeistään 15.12.2023.

Länsirannikon ympäristöyksikkö ilmoittaa asiakastyytyväisyyskyselystä

Ympäristöterveydenhuolto mukana valtakunnallisessa asiakastyytyväisyyskyselyssä   Ympäristöterveydenhuollossa on avoinna asiakastyytyväisyyskysely. Kysely on suunnattu kaikille ympäristöterveydenhuollon asiakkaille. Asiakastyytyväisyyskysely on osa valtakunnallista ympäristöterveydenhuollon laatujärjestelmää. Kyselyn tarkoitus on antaa työkaluja toiminnan laadun ja asiakaspalvelun kehittämiseen ja yhtenäistämiseen.

Kunnankanslia muuttaa! Meillä on uusi osoite 11.4.2023 lähtien.

Kunnankanslia muuttaa! Meillä on uusi osoite 11.4.2023 lähtien ja pidämme kanslian suljettuna muuttoa varten 3-6.4.2023.    

gruvleden
Ilmoitus: Korsnäsin vanhalla kaivoksella alkaa keväällä ympäristötarkkailu – näytteitä myös yksityisiltä kiinteistöiltä ojien varsilta

Korsnäsin vanhalla kaivoksella alkaa keväällä ympäristötarkkailu – näytteitä myös yksityisiltä kiinteistöiltä ojien varsilta Korsnäsin vanhalla lyijykaivoksella käynnistetään keväällä 2022 näytteenotto, jonka tavoitteena on tuottaa tietoa alueen ympäristön tilasta. Seuranta on osa KAJAK-hanketta, jossa selvitetään suljettujen ja hylättyjen kaivannaisjätealueiden ympäristö- ja terveysriskejä.

VASEK ilmoittaa: Yritysneuvonta verkossa tai kasvokkain – toimistolla, yrityksessä tai kunnantalolla

Vaasan seudun kuntien omistaman VASEKin yhtenä päätehtävänä on tarjota yritysneuvontaa seudun yrityksille. Uusyrityskeskus Startia puolestaan palvelee yrittäjyyttä suunnittelevia yrityksen perustamisen alkuvaiheissa. VASEKin ja Startian yritysneuvojilta saa siis apua, tukea ja neuvontaa kaikissa yritystoimintaan liittyvissä asioissa ja yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Palvelu on aina maksutonta ja luottamuksellista.

VASEK ilmoittaa uudistetusta tontti- ja toimitilarekisteristä

Kattava Vaasan seudun tontti- ja toimitilarekisteri on yrittäjän etu Vaasan seudun toimitilarekisteri www.vaasanseuduntoimitilat.fi on sivusto, joka välittää tietoa Vaasan seudulla (Vaasa, Mustasaari, Vöyri, Maalahti, Korsnäs, Laihia) vapaana olevista toimitiloista ja tarjolla olevista yritystonteista. Kiinteistökehittäjät voivat esitellä sivustolla myös markkinointivaiheessa olevia uusia toimitilakohteitaan.