Korsnäsin elinkeinoelämä

Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK on Vaasan seudun kuntien omistama elinkeino- ja kehitysyhtiö. Palvelemme seudun yrityksiä tarjoamalla maksutonta yritysneuvontaa niin aloittaville, kuin seudulla jo toimiville yrityksille. Muita tehtäviämme on seudun kehitystoiminta sekä seutumarkkinointi.

VASEK hoitaa Korsnäsin kunnan yrityspalveluja.

VASEK

VASEK koordinoi seudullisia yrityspalveluja Vaasan seudulla

Apua ja tukea yrityksen perustamiseen ja toiminnan alkutaipaleelle saa VASEKista ja sen osana toimivasta Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startiasta. Luottamuksellinen ja asiantunteva palvelu antaa eväät oman liiketoiminnan perustamiseen ja sen jatkokehittämiseen. https://www.vasek.fi/palvelut-yrityksille/aloittavalle-yrittajalle-startia

Suunnitellessasi yrityksesi toiminnan kehittämistä, omistajan- tai sukupolvenvaihdosta tai jos haluat tietoa yrityksen kansainvälistymisestä, ota yhteyttä VASEKin yritysneuvojiin. He kertovat mahdollisuuksistasi kehittää yritystoimintaasi ja auttavat kaikissa kysymyksissäsi maksuttomasti ja luottamuksella. https://www.vasek.fi/palvelut-yrityksille/toimiva-yritys
https://www.vasek.fi/palvelut-yrityksille/omistajanvaihdos

Varaa aika yritysneuvontaan netissä https://www.vasek.fi/henkilokunta/varaa-aika-yritysneuvojalle/
tai numerosta (06) 317 7600.

Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK ja Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startia

Alatori 1 A, 3. kerros
65100 VAASA

06 317 7600

info@vasek.fi
www.vasek.fi

Yrityspalvelut

Varaa aika yritysneuvontaan netissä https://www.vasek.fi/henkilokunta/varaa-aika-yritysneuvojalle/ tai numerosta (06) 317 7600. Online-ajanvarauskalenterin kautta voit varata tapaamisen, videoneuvottelun tai puhelinajan yritysneuvojan kanssa haluamaasi ajankohtaan.

Tapaaminen Korsnäsin kunnasta vastaavan yritysneuvoja Kjell Nydahlin kanssa on sovittavissa myös Korsnäsin kunnantalolle.

 

Kjell Nydahl, Korsnäsin yrityksistä vastaava yritysasiamies
S-posti: kjell.nydahl(at)vasek.fi
Puh: 050 3682 686

 

Koko VASEKin henkilökunnan yhteystiedot löydät VASEKin verkkosivuilta www.vasek.fi

Mentoritoiminta

Yritysmentoritoiminta on osa Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien palvelua.

Pohjanmaan Yritysmentorit tekevät yhteistyötä lähellä yrittäjiä työskentelevien  toimijoiden kanssa.

Mentorointi perustuu molemminpuoliseen luottamukseen. Yritysmentori kannustaa, toimii välittäjänä, rakentaa verkostoja ja siltoja sekä hakee ratkaisuja yrittäjän haasteisiin ulkopuolisen silmin. Mentoritoiminta tukee ja edistää yrittäjyyttä ja elinkeinotoimintaa.

Mentorit antavat erikoisosaamisensa ja kokemuksensa yrittäjien, organisaatioiden, kuntien ja muiden toimijoiden käytettäväksi ja hyödyksi. Mentori toimii vapaaehtoiesti ja ilman korvausta.

Mentoritoiminta (VASEK)

Yritysrekisteri

Vaasanseudun yritys- ja palveluhakemistosta löydät tietoja niistä lähemmäs 8000 yrityksestä, jotka toimivat alueen kunnissa. Ilmoita yrityksesi tiedot rekisteriin tai tarkista, että yrityksesi tiedot rekisterissä ovat ajan tasalla.

Vaasan seudun yritys- ja palveluhakemisto https://vasek.yrityshakemistot.fi/

Aiheesta lisätietoa ja aineistoa
Nydahl Kjell

Yritysasiamies

S-posti: kjell.nydahl(at)vasek.fi
Puh: +358 (0)50 3682 686