gruvleden

Ilmoitus: Korsnäsin vanhalla kaivoksella alkaa keväällä ympäristötarkkailu – näytteitä myös yksityisiltä kiinteistöiltä ojien varsilta

Korsnäsin vanhalla kaivoksella alkaa keväällä ympäristötarkkailu – näytteitä myös yksityisiltä kiinteistöiltä ojien varsilta Korsnäsin vanhalla lyijykaivoksella käynnistetään keväällä 2022 näytteenotto, jonka tavoitteena on tuottaa tietoa alueen ympäristön tilasta. Seuranta on osa KAJAK-hanketta, jossa selvitetään suljettujen ja hylättyjen kaivannaisjätealueiden ympäristö- ja terveysriskejä.

VASEK ilmoittaa: Yritysneuvonta verkossa tai kasvokkain – toimistolla, yrityksessä tai kunnantalolla

Vaasan seudun kuntien omistaman VASEKin yhtenä päätehtävänä on tarjota yritysneuvontaa seudun yrityksille. Uusyrityskeskus Startia puolestaan palvelee yrittäjyyttä suunnittelevia yrityksen perustamisen alkuvaiheissa. VASEKin ja Startian yritysneuvojilta saa siis apua, tukea ja neuvontaa kaikissa yritystoimintaan liittyvissä asioissa ja yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Palvelu on aina maksutonta ja luottamuksellista.

Maalahden-Korsnäsin terveyskeskus tiedottaa 24.9.2021

Koronarokotukset Maalahdessa ja Korsnäsissä Annamme tällä hetkellä ensimmäisiä, toisia ja kolmansia koronarokoteannoksia. Rokotteita annetaan Maalahdessa osoitteessa Köpingintie 10 ja Korsnäsin terveystalolla. Rokotukseen voi varata ajan tai tulla drop in -rokotustilaisuuteen. Ajanvaraus ma–to klo 8.15–12 ja pe klo 9.15–12, puh. 040 650 7978.